Öppna kurser – Förhandling, argumentation & Jacka upp priset "Attitude is a little thing that makes a big difference" - Winston Churchill

 Maila för aktuella datum

Argumentera och få andra att göra som du vill
Ge  inte upp bara för att du möter motstånd i en argumentation, se till att lära dig de enkla teknikerna som gör att människor lyssnar och blir övertygade!

Denna föreläsning är för dig som vill få igenom ditt förslag i ledningsgruppen eller som vill få din kund att köpa eller din chef att.. eller din man att….Ja, det är helt enkelt för oss alla!

 

Bli en stjärna på att förhandla – Höj din lön genom att träna inför löneförhandlingen
Alla hamnar vi ibland i förhandlingssituationer, genom att förhandla kan vi påvekra vår lönsamhet såväl som vår privat ekonomi. Detta gäller inte minst i löneförhandlingarna. När tränade du senast på detta? Det är dags nu!!

 

 

Ta betalt, Paketera och jacka upp priset – med hur mycket tror du att du kan höja ditt pris?

Hur ska du gå tillväga? Många av oss tycker det är svårt att prata pengar och vi duckar gärna penning diskussioner med kund. Vi ger bort rabatter och tror vi är dyrast i branschen. Stämmer det? Kan alla vara dyrast och hur viktigt är priset egentligen?

 

Vill du att göra ett workshop eller ett internt upplägg på ditt företag? Hör av dig! Vill du läsa mer om kurserna klicka på nedan filer.

Vill du anmäla dig eller veta priser. Ring mig! Bäst på 0707-414103

Förhandlingsteknik

Argumentationsteknik

 

Boka Kurser & föreläsningar med Karin Klerfelt