Föreläsningar "All we have to decide is what to do with the time that is given us." - J. R. R. Tolkien

Föreläsningar

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT ARGUMENTERA – få andra att göra som du vill
Alla befinner vi oss ibland i situationer då vi ska påverka vår omgivning. Då vi har tankar och idéer, där vi vill att kollegan, chefen eller kanske kunden ska göra som vi vill. I år är det dessutom val och argumentationsvågorna går höga. Vem vinner? Vem försvinner? Hur gör våra politiker när de argumenterar? Oavsett om vi argumenterar för vår sak i arbetet, i löneförhandlingar alternativt med kunder eller i det privata livet så gäller det att kunna skapa och bemöta argument på ett bra sätt.

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT FÖRHANDLA – PÅ JOBBET, ÖVER KÖKSBORDET OCH PÅ SEMESTERN
Hamnar du ibland i förhandlingar? Det kan vara vid middagsbordet hemma, på Marakechmarknad eller i den viktiga affärsförhandlingen. För att inte tala om din egen löneförhandling. Drar du ibland det kortaste strået? Att förhandla framgångsrikt är en konst! Att bli en framgångsrik förhandlare kräver både övning och en god portion självinsikt och framför allt förståelse för motpartens situation. Vi går igenom förhandling i såväl teori som praktik. Skapar självinsikt hos deltagarna, ger tips och praktiska råd för att bli en mer framgångsrik förhandlare.

 

ATT SÄLJA OCH TA BETALT – ÖKA DIN LÖNSAMHET OCH FRAMGÅNG
För alla affärsmän och kvinnor, som vill vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin företagarroll. Tycker att du är värd mer än det du får ut av din verksamhet och ser en marknadsmässig möjlighet att höja dina priser. Hur kan du genomföra bättre förhandlingar? Hur skaffar jag kunder? Hur ska jag tänka vid min prissättning? Hur skapar jag mig min unika position på marknaden? Hur kan jag JACKA UPP PRISET?!

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT SÄLJA – OAVSETT VAD DU ÄR OCH GÖR!
Alla befinner vi oss i olika situationer när vi ska sälja. Det kan vara på kundbesöket, i olika möten både privat och i det offentliga livet. Vem du än är eller vad du än gör kommer du med jämna mellanrum hamna i situationer, där du behöver SÄLJA! Kan anpassas både till erfarna säljare och till dem som egentligen inte vill och inser vad de bör göra; dvs SÄLJA!! Föreläsningen kompletteras med boken ”Lust – Nytta – Resultat”, som är kort, lättläst och praktisk. På ca 140 sidor och genom 22 tips blir du ledsagad genom försäljningens A till Ö och får direkt applicerbara tips kring hur du ska agera vid nästa kundbesök.

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT PRESENTERA och GÖRA PRESENTATIONER – PRESENTATIONSTEKNIK & RETORIK
Vad är det som gör att vissa människor kan tala inför andra, trollbinda sin publik, få dem att engagerade och fattar de beslut du vill att de ska fatta? Många av oss känner ett viss obehag att prata inför andra. Samtidigt vet vi att klarar vi av de situationerna har vi goda förutsättningar i yrkeslivet. Kankse sittter du som chef och håller i möten med medarbetare eller externa intressenter. Du skulle vilja bli bättre och säkrare som kommunikatör.

 

TYDLIG OCH KLAR – STJÄRNKLAR!
Framgångsrika människor vet vad de står för och tvekar inte att föra fram det. Var står du för och hur får du gehör för dina idéer. Hur kan du sälja in dig själv i olika sammanhang? Hur får du gehör för dina argument och hur kan du göra så att du upplevs professionell och säker? Hur utvecklar du självförtroende och självkänsla? Under denna föreläsning får du praktiska råd och tips, igenkännande leenden och inspiration till att hitta dina gratisdiamanter och bli stjärna i ditt liv! Du kommer att få idéer kring hur du kan putsa på din egen stjärnstatus som affärsman, yrkeskvinna och privat person!

 

DET FINNS FLER FÖRELÄSNINGAR OCH ÄMNEN. JAG SKRÄDDARSYR ALLTID  GENOMFÖRANDENA EFTER DITT BEHOV OCH ÖNSKEMÅL !

 

Boka Kurser & föreläsningar med Karin Klerfelt