Föreläsningar "Attitude is a little thing that makes a big difference" - Winston Churchill

Föreläsningar

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT ARGUMENTERA – få andra att göra som du vill
Alla befinner vi oss ibland i situationer då vi ska påverka vår omgivning. Då vi har tankar och idéer, där vi vill att kollegan, chefen eller kanske kunden ska göra som vi vill. Oavsett om vi argumenterar för vår sak i arbetet, i löneförhandlingar alternativt med kunder eller i det privata livet så gäller det att kunna skapa och bemöta argument på ett bra sätt. Du kan på endast en timma lära dig att argumentera!

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT FÖRHANDLA – PÅ JOBBET, ÖVER KÖKSBORDET OCH PÅ SEMESTERN
Hamnar du ibland i förhandlingar? Det kan vara vid middagsbordet hemma, på Marmarknaden i Marrakech  eller i den viktiga affärsförhandlingen. För att inte tala om din egen löneförhandling. Drar du ibland det kortaste strået? Att förhandla framgångsrikt är en konst! Att bli en framgångsrik förhandlare kräver både övning och en god portion självinsikt och framför allt förståelse för motpartens situation. Vi går igenom förhandling i såväl teori som praktik. Skapar självinsikt hos deltagarna, ger tips och praktiska råd för att bli en mer framgångsrik förhandlare.

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT SÄLJA – OAVSETT VAD DU ÄR OCH GÖR!Vem du än är eller vad du än gör, så hamnar du med jämna mellanrum hamnar i situationer, där du behöver SÄLJA! Både privat och i det professionella livet. Det kan vara på kundbesöket, i möten med kollegor eller när du ska övertyga barnen. Denna föreläsning kan anpassas både till erfarna säljare och till dem som inte vill och inser vad de bör göra; dvs SÄLJA!!

 

TA BETALT – ÖKA DIN LÖNSAMHET OCH FRAMGÅNG
För alla affärsmän och kvinnor, som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin affärsroll. Tycker att du är värd mer än det du får ut av din verksamhet och ser en marknadsmässig möjlighet att höja dina priser. Hur skaffar jag kunder? Hur ska jag tänka vid min prissättning? Hur skapar jag mig min unika position på marknaden? Du kommer att få veta hur du ökar ditt affärsmässiga självförtroende, konkreta råd på hur du driver din affär genom hela säljprocessen med fokus på tre saker: 1. Skapa vinn/vinn 2. Öka kundnyttan 3. Genom det höj dina priser!

 

UTVECKLA AFFÄRSMÄSSIGT SJÄLVFÖRTROENDE -FÖR ETT RIKARE LIV

Att bli en skicklig affärsman eller kvinna kan du lära dig precis som allt annat i livet. Känner du dig säker, då lyckas du. Livets olika delar går inte att isolera. Affärsmässigt självförtroende sträcker sig så mycket längre än till själva affären. Det handlar om tre områden: Attityd, Kunskap om affären och Målfokusering. På ett medryckande och konkret sätt visar Karin hur du kan bli säkrare i din affärsroll och genom det ta kommandot över ditt liv.

 

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT PRESENTERA och GÖRA PRESENTATIONER – PRESENTATIONSTEKNIK & RETORIK
Vad är det som gör att vissa människor kan tala inför andra, trollbinda sin publik, få dem att engagerade och fattar de beslut du vill att de ska fatta? Många av oss känner ett viss obehag att prata inför andra. Samtidigt vet vi att klarar vi av de situationerna har vi goda förutsättningar i yrkeslivet. Kanske är du chef och håller i möten med medarbetare eller externa intressenter. Du skulle vilja bli bättre och säkrare som kommunikatör.

FÅ SAKER ATT HÄNDA – DET ÄR ALDRIG TANKEN SOM RÄKNAS UTAN ALLTID HANDLINGEN. Ofta fastnar vi i att ta fram underlag, ha möten, diskutera och ibland till och med älta. Detta lamslår inte bara våra organisationer och medarbetare utan hela våra liv! På denna föreläsning  får du 10 nycklar till att bli en handlingskraftig människa.

 

SKAPA DET LIV DU VILL HA – MÅL, VISIONER OCH VISIONARY BOARS

Livet blir som man vill! Tyvärr har inte alla insett det och det är inte så konstigt. Att Glenn Hysséns söner blir fotbollsspelare, att Pernilla Wahlgrens barn på olika sätt blir kända är ett mönster. Inse ditt mönster, bryt det eller förtydliga det. Vi skiljer ut vad som är flåshurtiga floskler och vad det är som du och din organisation själv kan påverka. Hur du kanaliserar er energi och era resurser för att  vill uppnå det ni vill ! Önska dig det du vill från universum och få verktygen till att det händer. Passar utmärkt vid ett årsskifte och genom att vi avslutar  med att göra ett visionary board tillsammans

UPPFÖLJNINGSMODULEN ”ATT FÅ DET ATT HÄNDA”

Att gå utbildning är bra, att faktiskt få den nya kunskapen att gå från att intellektuellt sitta i huvudet till att sitta i kroppen och bli till ett nytt beteende är ännu bättre. Vem känner inte igen att man har varit på kurs, är entusiastisk nä man går där ifrån och när man kommer hem ramlar verkligheten på och det blir inte så mycket av allt det där nya. För att det inte ska hända så behöver vi hjälp. Stor del av det vi lär försvinner om vi inte repeterar och ser till att direkt tillämpar de nya verktygen vi har lärt. Genom ett konkret uppföljningsprogram baserat på nya, moderna metoder inspirerat från träningsappar så som Runkeeper bli din nya kunskap något som du praktiskt kommer att använda!

Alla föreläsningar kan kompletteras med någon av Karins böcker och webinarium.

 

 

Boka Kurser & föreläsningar med Karin Klerfelt