Vad driver mig? "All we have to decide is what to do with the time that is given us." - J. R. R. Tolkien

Vad driver mig? Ja, det kan man ju undra…Inte minst jag. Tror egentligen att jag i grunden är en ganska lat människa. Med en passionerad energi…när jag vill! Och den har ju tagit mig ganksa långt. Jag har alltid levt det liv jag har viljat leva.

 

Hm…så är det hemligheten bakom, jag måste vilja! Ja, jag tror det. Utan den ligger jag hemma i sängen och käkar praliner. Vilket ju emellan åt är helt ok.

 

För att förflytta mig från sängen, måste jag sätta mål! Nedan ser du 2015 års mål. Ett visionaryboard som jag har dels som en tavla och dels som en kopia sitter på insidan av mitt anteckningsblock. Jag har plastat in det och flyttar över det till ett nytt anteckningsblock när det gamla är fullt. Att varje dag se mina mål ger mig oändlig energi, mycket måluppfyllslse och ett underbart liv.

IMG_4642

 

 

 

 

 

En annan sak som driver mig är Runkeeper. Vem kan springa mer än 50 meter, har jag tänkt hela mitt liv. Tills en dag, en kompis som gick tjock, från tjejmilen, till Maran till, Triatlon. Och hur vältränad som helst sa till mig att du kan springa lika långt som du kan gå och att de första 3 km är alltid jobbigast. Sen rullar det på. Och tipsade mig om Runkeeper. Yes, se där ett beroende startade! Och ett till, stegräknare, numera ett aktivitetsband. Har jag bestämt mig för att gå 10 000 steg om dagen, då gör jag det. Har jag glömt att sätta på mig stegräknaren, då gör jag det inte. Har jag lyckats nå mina mål för dagen. Studerar jag dem i timmatal. Hastighet, tempo, längd etc.

I love it.

Och plötsligt fick jag start på Lidingöloppet av mina söner. Och jag fixade det! Nice! Stolt!

IMG_0255

 

 

 

 

 

Min man är upprörd för jag röjer sällan av hela diskbänken. Jag blir ofta avbruten mitt i eller för den delen tycker det blir lite tråkigt och hittar på något annat att göra mitt i….

Då hörde jag ett uttryck:

”Målfokusering är handlar bara om att hålla latmasken stången”

 

Yes, precis så är det. Så nu förtiden gör jag rent HELA diskbänken. Det är bara att hålla ut ett par minuter till för att sen bli väldigt nöjd. Jag sätter upp mina mål i Runkeeper och jag sätter upp mina mål i livet och på jobbet!

 

It works! I´m happy!