Ska jag ha en skev verklighets uppfattning – ska den ta mig tusan vara positiv! "Intellectual property has the shelf life of a banana" - Bill Gates

Många säger: Du är alltid så glad!

Karin

Karin

Ja, jag är glad. Säkert är det så att jag har goda förutsättningar för att vara glad. MEN det kommer inte gratis. Glädje måste uppmärksammas, tränas och påminnas om. Annars är det lätt att ramla ned i träsket! Nedan kommer ett litet exempel på hur jag gör:)!:

Jag är ingen löpare, har alldrig varit bra på gympa eller intresserad av att springa och plötslligt så hade jag sprungit Lidingöloppet!! Va, hur gick det till! Kan fortfarande undra?!

Dagarna efter loppet så påminde kroppen  om det:). Men frågan är om knoppen gjorde det? Det är så lätt att glömma av bedrifter och bara gå vidare. Jag tränade ju inför loppet i ca 9 månader och jag tycker det är viktigt att länge stanna kvar i den positiva (euforiska!!) känslan att jag klarade det!
Därför bar jag medaljen hela veckan efter loppet! Som en påminnelse! Det är så viktigt att glädjas åt sina segrar och ladda den energin som det ger!
Bilden nedan kommer från ett kundbesök! Kunden tyckte det var en strålande idé att ha på sig medaljen itsället för att bara slänga den i en låda!

Känslor smittar!

IMG_0299