Grow Tillväxtarena "All we have to decide is what to do with the time that is given us." - J. R. R. Tolkien

Grow_Tillvaxtarena_logo_RGB”GROW – TillväxtArena är mycket mer än bara ett kontor, det är ett koncept för tillväxt med fokus på lönsamhet och expansion.”

En naturlig förlängning och utveckling av våra Entreprenörsprogram var att starta ett kontor och en inkubator där driftiga företagare kunde dels få en fysisk plats att sitta på och dels få hjälp i sitt företagande. Handen på hjärtat GROW Affärsutvecklingsprogram är fantastiska, men det är kontinuerlig hjälp man behöver, inte bara ett par dagar.

Så 2011 tog vi nästa kliv genom att erbjuda ett tillväxtkonceptet på en fysiskplats där företag kunde flyttar in!

Kontoret var beläget på Gamla Brogatan, ett stenkast från Drottninggatan, Centralen och Hötorget, i en vindsvåning med utsikt över takåsarna. Det var modernt och fräsch. Ett ett öppet kontorslandskap och det finns både mötesrum, utbildningsrum och en liten lounge att tillgå.

GROW – TillväxtArena drevs utifrån grundvärderingarna LUST- NYTTA – RESULTAT. Fokus kommer att låt på att skapa en kreativ kontorsform med mycket glädje och lust, nytta & resultat!

Huvudsyftet med GROW, Tillväxtarenan så väl som Affärsutvecklingsprogrammen var expansion och ökad lönsamhet för alla företag som deltar.

2014 flyttade vi och började intregerad vår verksamheten med verksamheten på United Spaces. Från och med hösten 2014 övertog Unites Spaces vår del och vi gick vidare mot nya äventyr!