Nu är det dags att fram 2019 års MÅL! "Find joy in everything you choose to do. Every job, relationship, home... it's your responsibility to love it, or change it." - Chuck Palahniuk

Hur vill du att ditt liv under 2019 ska bli? Låt det inte bara hända och bli som det blir. Ta kommandot över livet. Så här gör jag:

Steg 1

Hela december går jag runt och funderade, med siktet inställt färdiga mål senast Nyårsafton. Insikt: Målstyr arbetet och börja i tid!

Steg 2

Jag funderar på det som är viktigast för mig och hittade en teknik att sätta mina nya nyckeltal . 20-10-20 resp 65-75 och 75-65. Detta är en  uppdelning i hur jag ska spendera min tid tid. Vad det innebär kan du få reda på om du gör mig sällskap på STARZ CAFE i Marbella där jag kommer att sitta och ra fram mina mål. Här av dig om du vill joina mig!

Insikt: Hitta en infallsvinkel. För mig är det hur jag ska spendera mina kommande 53 veckor (tre veckor blir fritt valt arbete!)

Steg 3

Ibland kan det ta stopp! Inga mål, drömmar eller tankar kommer kring målen. Väldigt frustrerande. Insikt: Helt ok, tankar tar tid som Bodil Jönsson redan 1999 skrev. Vila i frustrationen!

Steg 4

Släpp tankarna på mål! Gå ut och gå, lek med barnen, sjunk ned i soffan och försvinn in i en serie eller gör något helt annat! Vips rätt som det är kommer allt att falla på  plats!

Insikt: Lita på processen och vet att det du behöver finns inom dig. Vill du något, har satt ett upp ett mål för det och gör de aktiviteter som du vet leder till målet så kommer du förr eller senare att lyckas nå det!

 

 

 

 

 

 

Steg 5

Komplettera målen undre de närmaste veckorna. Få in dem i kroppen, det är ett levande dokument och kreativiteten är i gång . Jag började färglägga målen och göra en fin tavla.

 

 

Insikt: Jag behöver färg och form och glädje runt omkring mig. Ger mig energi.

 

 

 

Efter denna målprocess så är det nu dags att fundera på nästa steg.

 

Handlingsplanen!